• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Rich Meals staat voor hoogwaardige maaltijden met uitsluitend verse en eerlijke producten die op restaurant niveau bereid en verwerkt worden. Dit door middels van de jarenlange ervaring in het hogere segment van de horeca. In mijn laatste 10 jaar als chef de parti bij Chateau st. Gerlach heb ik onder het toeziend oog van meesterkok Otto Nijenhuis mogen koken en de kneepjes van het vak mogen leren. Met name het leren omgaan van de seizoenen en de verse kruiden samen met de vergeten groentes is iets wat me zeker bijgebleven is. Mijn passie en kennis wil ik graag overbrengen in mijn eigen bedrijf zowel naar de mensen die de maaltijden bestellen als de mensen die bij mij werken.

 

Hieronder een beeld van de bereiding & verpakking van de maaltijden;

Nogmaals, wij werken met dagverse producten en zijn daarom afhankelijk van het aanbod van onze leveranciers. Dit geldt voor zowel vis/vlees/gevogelte als groentes. Voornamelijk met de groentes kan het voorkomen dat de seizoenen en de kwaliteit een rol spelen. Mits de kwaliteit niet van gewenste standaard is wordt deze niet door ons geaccepteerd, helaas betekend dit dan dat deze niet geleverd kan worden. Echter doen we ons uiterste best om deze wel voor u te kunnen krijgen! 

 

* Bereidingsmethode van Rich Meals;

Al onze producten worden vers ingekocht, met de hand schoongemaakt en op de leverdag zelf pas bereid. Zodra onze producten hun kookpunt bereikt hebben worden deze direct terug gekoeld door onze ''blast chiller''.

Een blast chiller blaast met hoge snelheid zeer koude lucht over het voedsel waardoor de producten versneld afkoelen van 70c tot 3c binnen 90minuten. Hierdoor krijgt de bacteriegroei zo min mogelijk kans, wat de houdbaarheid en kwaliteit van het voedsel ten goede komt.

 

Het afvullen & bezorgen van de maaltijden;

Zodra alles bereid is en terug gekoeld is, wordt het verpakt. Het verpakken gebeurt in een door airco gekoelde ruimte, zodat het eten zo koel mogelijk blijft, extra belangrijk in de zomer tijd! Zodra de bestellingen verpakt zijn gaan deze direct de koelcel in totdat de bezorger alle bestellingen persoonlijk kan gaan bezorgen. De bezorging gebeurt door middel van onze bedrijfsbussen die uitgerust zijn met koelcellen.

Eenmaal bezorgd is het van belang de maaltijden zo snel mogelijk in de ijskast te zetten. Dit waarborgt de houdbaarheid van de maaltijden.

Bakwand

Ik zou zeggen, plaats een bestelling en laat het smaken!